Ceban: Strada 31 august și Tighina, gata să intre în reparații

0

Strada 31 august și Tighina, gata să intre în reparații. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, care afirmă că săptămâna trecută a început reparația străzii Alexandru cel Bun.

„În aceste zile este pregătit tot pentru a începe Tighina și 31 august. Țin să aduc felicitări tuturor colegilor, care au lucrat foarte mult la acest proiect care a fost înghețat, fiind început în 2012. L-am scos prăfuit de pe rafturi la fel ca pe cel cu eficiența energetică, unde suntem deja în reparația și termoizolarea a 23 de școli, grădinițe și spitale.

Aceste 3 străzi din inima Capitalei vor fi reparate în totalitate și reabilitată infrastructura.

În continuare avem foarte multe proiecte, tare sper să nu ne pună bețe în roate cum se întâmplă în prezent pe anumite domenii. Nu fac pentru mine. Sunt primar ales de chișinăuieni și datorită încrederii lor îmi doresc ca Chișinăul să devină mândria fiecăruia”, a punctat edilul.

Anterior, în cadrul aceluiași Pachet II, pe aceste străzi au fost executate lucrări de reabilitare a rețelelor subterane de apeduct și canalizare, finanțarea fiind asigurată de partea de contribuție a municipalității, care a alocat în acest scop 9,5 milioane Euro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata