Ceban:”11 terenuri vor fi expuse la o noua licitație funciară cu strigare”

0

O nouă licitație funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chişinău se va desfăşura miercuri, 27 iulie. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban.

“La concurs sunt expuse 11 terenuri, cu diverse destinații: construcții locativ-individuale zona R2, ansamblu rezidențial zona C2-R6, obiectiv compatibil cu zona C7, bază de producție și depozitare, zona C7, precum și spații pentru deținătorii de terenuri adiacente. Loturile de pământ expuse la licitație au suprafețe cuprinse între 0,0049 ha și 6 ha, iar prețul inițial variază de la 400 000 lei până la 100 000 000 lei”, a declarat Ceban.

Evenimentul public va începe la ora 10:00, în Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru.

La licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului – Agenția „Capitalimobil” SRL, următoarele acte:

  • cererea în forma stabilită;
  • extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice);
  • procura (în cazul participării prin reprezentant);
  • copia actului de identitate;
  • documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata