Victor Nichituș: Ion Ceban ar putea fi următorul pe lista partidului de guvernământ căruia i se va deschide un dosar penal

0

Jurnalistul Victor Nichituș consideră că primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, ar putea fi următorul pe lista partidului de guvernământ căruia i se va deschide un dosar penal.
Într-un editorial publicat pe rețelele de socializare, jurnalistul Victor Nichituș, consideră că eforuturile partidului de guvernământ sunt îndreptate spre împedicarea canalizării energiilor existente în societatea moldovenească către oponenții politici ai PAS. “Aceste eforturi sunt îndreptate inclusiv către administrația publică a municipiului Chișinău”, afirmă Nichituș.
Potrivit comentatorului politic, „pentru Partidul Acțiune și Solidaritate câștigarea Primăriei municipiului Chișinău este crucială și de principiu”, iar acest lucru poate fi constatat prin „pregătirile lungi pentru nominalizarea unui potențial candidat din partea PAS care să poată câștiga în fața actualului primar, Ion Ceban”.
“Dacă miza câștigării de către partidul de guvernământ a municipalității Chișinău este extrem de mare, (sunt examinate candidaturile a cinci potențiali candidați), există o probabilitatea ridicată ca viitorul dosar anti-corupție să fie deschis pe numele lui Ion Ceban. Este cea mai ușoară metodă pentru ca viitori candidați la funcția de primar al Chișinăului să scape de cel mai serios concurent”, a concluzionat Nichituș, subliniind că, din punctul de vedere al concurenței politice este cât se poate de logic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata