Ceban:”Centru Municipal de Tineret și în sectorul Buiucani!”

0

Au unde și cum să își petreacă timpul frumos, pentru a se dezvolta multilateral și a interacționa cu semenii. Primăria Chişinău a deschis în sectorul Buiucani un Centru Municipal de Tineret. Acesta este amplasat în Parcul „La Izvor”, str. Ghidighici 3, într-o zonă verde, aflată în plină reabilitare a infrastructurii de agrement şi sport.

“Felicit tinerii de la Centrul Municipal de Tineret, în ultimii ani împreună, am realizat foarte multe proiecte. Mă bucur că reuşim să fim mai aproape de tineri, oferindu-le posibilitatea să înveţe, să socializeze şi să îşi petreacă util timpul liber. Mulțumesc UNICEF Moldova care a contribuit la reparația și dotarea Centrului. Urmează deschiderea centrelor de tineret în toate sectoarele capitalei și în suburbii”, a declarat edilul capitalei.

Centrul va fi unul multifuncțional, unde vor fi prestate mai multe servicii de tineret:

  • Serviciul de voluntariat
  • Serviciul de dezvoltare personală și animare a timpului
  • Serviciul de ghidare în carieră
  • Consiliere psihologică

Programul de activitate al Centrului este de luni până sâmbătă de la ora 10:00 până la 19:00.

În prezent, Primăria Chişinău împreună cu UNICEF efectuează lucrări de reparații în Centrele de Tineret din sectoarele Centru și Rîșcani. Centrul de la Ciocana va rămâne să fie de sector.

“Tot mai mulți tineri doresc să facă voluntariat și să se afle într-un mediu prietenos. Încercăm să încadrăm în diferite activităţi şi semenii din Ucraina. Tinerii din municipiul Chişinău în ultima perioadă sunt tot mai activi. De datoria noastră este să îi susţinem şi să-i încurajăm”, a conchis edilul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata