Chișinăul așteaptă lovitura Moscovei. Popescu: Am făcut o analiză

0

Chișinăul 日本藤素 așteaptă răspunsul Moscovei, după expulzarea angajaților ambasadei Rusiei. Declarația a fost făcută de Nicu Popescu, care a ezitat să anunțe care ar putea fi măsurile întreprinse de Kremlin.

„Nu putem specula. Am făcut o analiză a răspunsurilor potențiale. Rămâne să vedem care vor fi aceste răspunsuri. S-au făcut și anumite declarații. În continuare suntem axați pe integrarea RM în spațiul UE, diversificarea surselor de energie, piețelor de export. Știm ce trebuie să facem ca țară. Vom face aceste lucruri, indiferent de opinia pozitivă sau negativă a unor state terțe”, a punctat șeful diplomației de la Chișinău, transmite democracy.md cu referire la Realitatea.md.

În același timp, Popescu a menționat că nu există semnale că ar putea fi afectată acordarea serviciilor consulare pentru cetățenii moldoveni din Rusia.

Precizăm că, 45 de angajați ai misiunii diplomatice au părăsit Republica Moldova luni. S-a întâmplat după solicitarea MAEIE, fiind invocate acțiuni de spionaj și tentative de destabilizare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata