Cinci bulgari sunt protagoniștii celei mai mari fraude din istoria Marii Britanii. Cum au obţinut peste 53 de milioane de lire sterline

0

O bandă de cinci bulgari a reușit să fure aproape 54 milioane de lire sterline din beneficiile acordate de stat și au cheltuit banii pentru a se bucura de o viață plină de lux și opulență.

Acum, cei cinci au fost condamnați la închisoare. Cei cinci bulgari – Galina Nikolova , (38 de ani), Stoyan Stoyanov, (27 de ani), Tsvetka Todorova, (52 de ani), Gyunesh Ali, (33 de ani), and Patritsia Paneva, (26 de ani), au pledat vinovați pentru fraudă și spălare de bani și au recunoscut implicarea lor într-o schemă cu beneficii acordate de către stat.

Aceștia s-au folosit, în demersul lor, de identități false sau oameni reali. Se crede că aceasta este cea mai mare fraudă de acest gen din Marea Britanie, conform autorităților.

Toți inculpații și-au recunoscut vina după ce au fost puși față în față cu o mulțime de dovezi incriminatoare, care includeau mesaje criptate, înregistrări CCTV, documente falsificate, extrase bancare și aparatură digitală.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata