Circa 180 de militari în termen au depus jurământul

0

Soldații care au fost recent încorporați în rândurile Armatei Naționale au depus jurământul militar în cadrul unei ceremonii desfășurate în Regimentul de Stat Major ,,General de brigadă Nicolae Petrică’’, potrivit tvrmoldova.

Prezent la eveniment, șeful Marelui Stat Major al Armatei Naționale, comandantul Armatei Naționale, general de brigadă Eduard Ohladciuc i-a felicitat pe tinerii soldați, îndemnându-i să fie disciplinați, responsabili, sârguincioși și să obțină rezultate bune la toate activitățile în care vor fi implicați.

Totodată, generalul de brigadă Ohladciuc a apreciat prestația soldaților în cadrul ceremoniei organizate, iar rudelor și părinților le-a mulțumit pentru susținerea tinerilor și încrederea acordată.

De menționat că militarii în termen care au depus jurământul militar au fost încorporați la finele lunii noiembrie 2023.

Pe parcursul a șase săptămâni de instruire, tinerii au studiat regulamentele militare, elementele instrucției de front, instrucția focului, astfel, reușind să execute și primele trageri de luptă din armamentul din dotare la Batalionul de Instrucție — Baza militară de instruire a Armatei Naționale.

După ceremonie, cei circa 180 de militari în termen au plecat în concediu pe un termen de cinci zile, ulterior aceștia vor reveni în unitate pentru executarea serviciului militar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata