Cireşe de toate soiurile – roşii, albe sau negre, dulci sau mare amare, la Festivalul “CIREŞAR” din satul Truşeni

0

Primăria Chișinău și Primăria Trușeni se pregătesc să ofere o experiență delicioasă și plină de distracție în acest weekend. Sub sloganul “Cele mai gustoase cireșe le găsiți, în această sâmbătă, la Trușeni”, se va desfășura cea de-a doua ediție a Festivalului “Cireșar”. Evenimentul va avea loc în scuarul Casei de Cultură din Trușeni, începând cu ora 12:00.

Primarul Ion Ceban a subliniat importanța festivalului și a adus în atenție diversitatea activităților pregătite pentru participanți, declarând entuziasmat: “Suntem bucuroși să organizăm în colaborare cu Primăria Trușeni cea de-a doua ediție a Festivalului “Cireșar”. Ne-am propus să aducem bucurie și savoare în viețile oamenilor și să promovăm tradițiile și frumusețea locurilor noastre. Vă invităm să vă alăturați nouă în această sâmbătă, pentru a petrece momente minunate în mijlocul naturii și pentru a degusta cele mai gustoase cireșe.”

Festivalul va oferi și activități distractive pentru copii, prezentări de modă și un concert cu artiști autohtoni, care vor încânta publicul prezent. Printre invitații speciali care vor evolua pe scena din scuarul Casei de Cultură din Trușeni se numără Costi Burlacu și Corina Țepeș, Nicolae Paliț, Aura, Georgeta Voinovan, Gabriel Nebunu. Seria de spectacole se va încheia într-un mod memorabil, cu evoluția lui Satoshi și DJ Alex.

De asemenea, vor avea loc reprezentații ale unor grupuri talentate, precum Teatrul municipal “Guguță”, “The Talents by Rodica Roșioru”, ansamblurile “Floare de cireș” din Trușeni și “Brâuleț” din Ghidighici. Prezentarea de modă va fi organizată de grupul “Grația” de la Centrul de Excelență în Industria Ușoară.

Festivalul “Cireșar” este un eveniment care aduce comunitatea împreună într-un cadru pitoresc, oferind oportunitatea de a savura cele mai proaspete și gustoase cireșe, de a se distra și de a se bucura de talentul artiștilor locali. Toți locuitorii și vizitatorii sunt așteptați cu drag să participe și să se bucure de această oază de savoare și distracție în inima naturii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata