Concert dedicat Zilei Lucrătorului medical și farmacistului

0

Ion Ceban anunță organizarea unui concert deosebit dedicat Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului. Evenimentul va avea loc pe data de 16 iunie 2023, începând cu ora 18:00, în frumosul cadru al Teatrului Verde din Parcul “Valea Morilor”. Scopul concertului este de a marca și aprecia devotamentul, profesionalismul și prestigiul lucrătorilor din domeniul medical.

Ceban a declarat cu entuziasm: “Invităm cu mare plăcere toți lucrătorii din domeniul medical să se alăture nouă la acest concert special dedicat lor. Este o oportunitate de a ne exprima recunoștința și de a sărbători contribuția lor neprețuită în îngrijirea și protejarea sănătății noastre.”

Programul artistic va fi unul variat și spectaculos, ce va încânta publicul prezent. Pe scenă vor evolua Orchestra “Camerata Chișinău”, împreună cu artiști de renume precum Cristi Aldea-Teodorovici, Geta Burlacu, Constantin Moscovici, Vladimir Fotescu și Orchestra “Avante”, Ana Cernicova, Aurel Chirtoacă și Bogdan Rotaru. Aceștia vor aduce momente deosebite de muzică și interpretare, întregind atmosfera sărbătorii.

Primarul Ceban a adăugat: “Este un prilej minunat de a ne bucura de muzică de calitate și de a arăta respectul și prețuirea noastră față de lucrătorii din domeniul medical. Așteptăm cu drag toți cei interesați să participe. Accesul la eveniment este liber, iar suntem nerăbdători să petrecem împreună o seară memorabilă.”

Concertul dedicat Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului va fi o ocazie de a evidenția importanța și contribuția deosebită a acestor profesioniști în societate și de a le arăta recunoștința noastră. Primăria Chișinău le transmite tuturor lucrătorilor din domeniul medical un călduros “Mulțumesc!” și îi așteaptă cu brațele deschise la acest eveniment special.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata