Condrița se transformă: Peste 11,4 milioane de lei investite în grădiniță, infrastructură și servicii comunitare

0

În ultimii ani, suburbia Condrița, cea mai mică din municipiu, a beneficiat de peste 11,4 milioane de lei, cel mai mare proiect fiind achiziționarea unui sediu pentru a deschide o grădiniță în sat.

”Pentru procurarea unui sediu pentru a deschide o grădiniță am alocat 5,2 milioane de lei. Este pentru prima dată în istoria localității când copiii urmau să meargă la grădinița din sat. Din banii investiți s-au procurat inclusiv panouri fotovoltaice, materiale fixe și utilaje pentru terenul de joacă. În anul 2022, aleșii locali din Condrița nu au valorificat suma de 2,5 milioane de lei necesară pentru a efectua lucrările finale, înainte de a deschide instituția preșcolară. De asemenea, 1,35 de milioane de lei au fost alocate pentru apeduct și canalizare pluvială. Am achitat aproape integral costurile de construcție a rețelelor de apeduct. Beneficiari ai proiectului sunt instituțiile sociale și locuitorii din Condrița”, a declarat liderul MAN, Ion Ceban.

Printre alte proiecte din localitate se numără, stația terminus, care este în imediată apropiere cu Mănăstirea din localitate, iluminat, proiectarea și extinderea gazoductului din localitate, teren de joacă și teren de sport, reabilitarea drumului de acces spre cimitir și izolarea termică a Gimnaziului din localitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata