Dacă ar putea schimba trecutul, Dodon spune că nu s-ar apuca de politică

0

Fostul președinte Igor Dodon susține că, dacă ar avea posibilitatea să schimbe ceva în trecutul său, atunci nu s-ar fi apucat de politică în 2009.

Întrebat în cadrul emisiunii Morari.live despre erorile cele mai grave admise ca politician, Dodon a recunoscut că a făcut greșeli. 

„Da, greșeli am făcut, eu recunosc, dar cine nu face greșeli? Dar aceste greșeli m-au făcut să mă schimb”, a spus Dodon. 

În acest context, ex-președintele a menționat că, dacă ar putea schimba un lucru din trecut, atunci nu s-ar apuca de politică.

„Poate că în 2009 nu mă băgam în politică. Înainte de 2009 am avut oferta de la ruși să merg la Sberbank. Eu am ales să rămân în Republica Moldova”, a spus fostul președinte. 

În acest sens, moderatorul emisiunii i-a spus că, dacă alegea Sberbank, oricum ar fi fost azi sub sancțiuni. Dodon a confirmat cele spuse, însă a precizat că „nu erau dosare penale”.

„Nu trebuie să regreți nimic. Mie și acum oamenii îmi mulțumesc pentru ce am reușit să fac pentru țară, chiar având atribuții limitate. Mă bucur că acum oamenii își amintesc de bine de mine. Totul va fi bine”, a conchis Dodon. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata