De ce preferă moldovenii să perfecteze pașaportul românesc cu JustConsult? 

0

În Republica Moldova sute de mii de oameni, care au redobândit cetățenia română, au solicitat deja perfectarea actelor românești. Din 2003, peste 300 de mii de cetățeni au ales să-și perfecteze actele, inclusiv un pașaport românesc, cu JustConsult.  

Din practica deservirii a peste 300 de mii de persoane, pot fi deduse trei categorii de motive: prestările sociale mai atractive în România, planuri de viitor legate de emigrare în România sau alt stat membru al Uniunii Europene și accesarea mai ușoară a studiilor universitare în UE. 

Pașaportul românesc oferă libertatea de a călători 

Moldovenii solicită perfectarea pașaportului românesc cu JustConsult pentru a avea posibilitatea de a călători liber în oricare stat al Uniunii Europene. Deținătorul unui pașaport românesc poate vizita 174 de țări, fără a fi necesară perfectarea vizei.  

În același timp, dacă deții un pașaport românesc, te poți stabili cu reședința în oricare stat al Uniunii Europene și să te angajezi legal la muncă.  

Moldovenii își doresc alocația pentru îngrijirea copiilor minori 

Deținătorul unui pașaport românesc poate perfecta și un buletin de identitate românesc, în baza căruia, dacă are copii minori, să solicite alocația acordată de către statul român. Această alocație se achită lunar de la nașterea copilului și până la împlinirea vârstei de 18 ani. De la 1 ianuarie 2022, mărimea alocației a fost majorată semnificativ, ajungând la 600 de RON pentru copii de până la 2 ani și de 243 RON  pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani. Iar din 2023, anual mărimea alocației va fi indexată conform ratei medii a inflației.  

Studii mai accesibile în UE, cu pașaportul românesc 

Un alt motiv, care îi determină pe moldoveni să perfecteze un pașaport românesc este accesibilitatea studiilor în Uniunea Europeană.  

Datorită faptului că deținătorul pașaportului românesc este și cetățean european, posesorul acestuia poate primi acces facilitat la studii în țările UE. În foarte multe cazuri, poți fi scutit de plata studiilor în universitățile europene – achiți doar cazarea, alimentația, transportul. 

De ce să perfectezi un pașaport românesc cu JustConsult? 

JustConsult este o companie de consultanță juridică, care asigură mentenanța la fiecare etapă legată de redobândirea cetățeniei române și perfectarea actelor românești. Datorită faptului că este unica companie din nișa cetățeniei române, înregistrată oficial în calitate de operator cu date de caracter personal, inclusiv pentru transferul transfrontalier al datelor, este asigurată siguranța tuturor actelor, care sunt prezentate atunci când se solicită perfectarea unui pașaport românesc cu JustConsult.  

Dacă alegi să-ți perfectezi pașaportul românesc cu JustConsult, tot ce trebuie să faci este să aduci actele la oficiu, unde vom verifica dacă pachetul de acte este complet, iar apoi te programăm și îți oferim transport confortabil pentru data și ziua când trebuie să mergi în România pentru a depune cererea.  

De asemenea, achităm în avans taxa de stat pentru perfectarea pașaportului, iar astfel nu mai pierzi timp stând la cozi. De ridicarea pașaportului, la fel se ocupă compania JustConsult, prin intermediul procurii legalizate la notar.   

Din punct de vedere legal, ai garanția că procedura va fi respectată, în baza contractului de prestare servicii. Oferim bon fiscal pentru absolut toate taxele achitate.  

Dacă ai nevoie de o consultație gratuită din partea specialistului companiei, completează formularul de pe pagina JustConsult sau sună la numărul de telefon 022 10 50 80.  

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata