Declarații acide la adresa ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, acesta fiind luat pe sus de internauți

0

Declarații acide la adresa ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, acesta fiind luat pe sus de internauți! „Încă nu v-ați angajat toate rudele?”, „Cine ești Litvinenco, ca să decizi pentru chișinăuieni?”„ Probabil sunteți încă beți de rezultatul alegerilor… coborâți cu picioarele pe pământ!” sunt doar câteva comentarii ale utilizatorilor rețelei de internet, la știrea intitulată „Litvinenco: Ceban nu va obține cel de-al doilea mandat”, publicată de portalul point.md.

În declarațiile sale, Sergiu Litvinenco se arată convins că următorul mandat de primar general va fi obținut de candidatul PAS, care pentru obținerea victoriei, va trebui să participe la trainiguri.
Internauții s-au arătat stupefiați de cele expuse de Litvinenco, adresându-i replici piperate „s-a găsit unul fără minte, să se compare cu Ion Ceban, care a făcut de 10 ori mai multe pentru oraș decât edilii anteriori”, „Îi căutați de lucru cumătrului?” sau „Degeaba crede PAS că l-a apucat pe Dumnezeu de picioare”.

În doar câteva ore, știrea a acumulat peste 23 mii de vizualizări, iar marea majoritate a cititorilor, în urma unui sondaj realizat de portal, au votat în susținerea lui Ion Ceban pentru realegerea acestuia în funcția de primar general.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata