Déjà vu: „Povestea de succes” pentru care este lăudată Sandu la New York se poate tranforma în „coșmar” politic, economic și managerial

0

„Povestea de succes” pentru care este lăudată Maia Sandu la New York se poate transforma într-un „coșmar” politic, economic și managerial. Opinia a fost expusă de către liderul PSRM, Igor Dodon. Fostul președinte al țării a scris pe rețelele de socializare că trăiește un deja vu, referindu-se la vizita lui Joe Biden la Chișinău, în anul 2011, când a susținut Alianța pentru Integrarea Europeană, în frunte cu Vlad Filat.  

 “În 2011, Joe Biden, pe atunci vicepreședintele SUA, a vizitat Chișinăul pentru a susține partidele pro-europene…, după care a urmat furtul miliardului, privatizarea Băncii de Economii, concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

În 2021, președintele SUA, Joe Biden, de la tribuna ONU, laudă guvernarea pro-europeană din Moldova. Ce va urma?”, s-a întrebat Dodon.

Liderul socialiștilor spune că partenerii europeni ai Republicii Moldova nu au învățat lecția și astăzi fac aceleași greșeli.

“Această istorie de succes deja se transformă pentru moldoveni într-un coșmar economic, social și administrativ. Ce va urma? Crearea poliției politice, folosirea justiției în scopuri personale, alte furturi și scheme, care vor duce la sărăcirea populației prin majorarea tarifelor și a prețurilor? Aceste lucruri deja se întâmplă, iar oamenii se dezamăgesc, cum a fost și în 2011”, a mai scris Igor Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata