Deputat israelian în „Orășelul schimbării”: Este dureros să vezi cum oamenii se chinuiesc și nimeni nu vrea să discute cu ei

0

Oamenii care protestează nonstop, de mai bine de o lună, în „Orășelul schimbării”, au fost vizitați astăzi de parlamentarul israelian Tali Ploskov. Ea s-a născut în Republica Moldova și a locuit, până la vârsta de 30 de ani, la Bălți. Deputata a discutat cu mai mulți protestatari, care i-au povestit despre motivele care i-au determinnat să recurgă la acest gest disperat.

Tali Ploskov s-a arătat nedumerită de faptul că, deși protestele durează aproape cinci săptămâni, niciunul dintre demnitari nu a mers în „Orășelul schimbării”, pentru a discuta cu oamenii. „Ei (conducătorii – n. r.) pentru asta sunt puși acolo, ca să ajute. Oamenii pentru asta i-au votat. Este dureros să vezi cum oamenii se chinuiesc și nimeni nu vine să discute cu ei”, a menționat Tali Ploskov.

Deputata a mers și a cumpărat alimente pentru protestatari. Ea a calificat drept un act de eroism protestul nonstop din „Orășelul schimbării”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata