Deschiderea sezonului estival 2024 la „Teatrul de Vară” din Parcul „Valea Morilor”, un SUCCES

0

Deschiderea sezonului estival 2024 la „Teatrul de Vară” din Parcul „Valea Morilor”, cu un concert memorabil și emoționant în memoria lui Ion Aldea-Teodorovici, sub genericul „Mi-a fost dorul, dor pribeag”, a fost un mare un succes. Declarația îi aparține Primarului General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, și a fost făcută în cadrul ședinței de astăzi, 20 mai, a serviciilor operative a Primăriei Capitalei.

„Ne bucurăm că astăzi, cea mai mare arenă în aer liber din Chișinău, se spună că și din Europa, a prins viață, ținând cont că, în ultimii ani, Primăria Capitalei a investit mult în reabilitarea Teatrului, care ajunsese într-o stare deplorabilă”, a subliniat Ion Ceban.

Totodată, a mai menționat edilul, comunitatea va avea parte de un sezon estival plin de evenimente cultural-artistice captivant.

„Pe parcursul verii sunt planificate mai multe evenimente și chiar suntem mândri că reușim să aducem la viață astfel de locații, care devin o atracție atât pentru locuitorii și pentru oaspeții Capitalei, cât și pentru cei care doresc să organizeze evenimente de amploare”, spune edilul.

Amintim că, municipalitatea a început reabilitarea „Teatrului de Vară” în urmă cu doi ani, reușind să schimbe scaunele, paveze toată zona Teatrului, să schimbe porțile de la intrare, repare acoperișul scenei, amenajeze spațiul verde, repare fațada clădirii și să instaleze grupuri sanitare.
 
Potrivit Primarului General, Ion Ceban, lucrările de reparației a celui mai mare amfiteatru din Republica Moldova vor continua, pentru a oferi acestui loc emblematic din Chișinău și mai multă prospețime.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata