Doi piloți morți în urma prăbușirii unui elicopter în India

0

Doi piloți au murit în urma prăbușirii unui elicopter de antrenament pe aeroportul Raipur. Acest lucru a fost raportat de NDTV vineri, 13 mai.

“S-a produs un incendiu în timp ce se încerca aterizarea elicopterului. Ambii piloți au murit în urma accidentului. La bord nu se aflau pasageri. Incidentul a avut loc în timpul antrenamentelor de zbor pe aeroportul Swami Vivekananda din Raipur”, se menționează în publicație.

O anchetă a fost organizată cu sprijinul Direcției Generale a Aviației Civile (DGCA) și al administrației statului Chhattisgarh pentru a cerceta circumstanțele prăbușirii.

Ministrul-șef regional Bhupesh Baghel și-a exprimat condoleanțele față de rudele victimelor.

“Doi dintre piloții noștri, căpitanul Panda și căpitanul Srivastava, și-au pierdut viața în acest tragic accident. Dumnezeu să odihnească în pace sufletele celor plecați și să dea putere celor dragi în aceste momente atât de dificile”, a scris el pe Twitter.

Cu o zi înainte, s-a aflat că un avion privat cu 11 pasageri la bord s-a prăbușit în Camerun. Aeronava a fost găsită ulterior în pădurea din apropierea orașului Nanga Ebko, la aproximativ 150 km nord-est de capitala cameruneză Yaounde. Până în prezent, nu există informații despre eventuale victime.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata