Zinaida Popa, consilier PAS, ar fi trișat în registrul orelor de muncă: Veniți la unu și vă iscăliți că la 10

0

Vicepreședintele fracțiunii PAS din CMC, Zinaida Popa, ar fi trișat în registrul orelor de muncă. În cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău, care a avut loc joi, 12 mai, consilierul PSRM, Silvia Grigorieva, a declarat că Popa de nenumărate ori a venit la muncă la prânz, dar a scris că s-a prezentat de dimineață. Acuzațiile au fost aduse după ce edilul Capitalei Ion Ceban a anunțat că, consilierii PAS au ridicat, anul trecut, un salariu de până la 95 de mii de lei.

“Numai minciuni și minciuni, Dvs și așa, veniți la ora unu și vă iscăliți că veniți de la ora 10. Am auzit acum cât ați primit pe anul trecut, da veniți pe o oră-două și dl Cojuhari și dvs, și nu odată v-am atenționat că veniți la ora 12 sau unu și scrieți la 10”, a declarat Grigorieva.

Zinaida Popa, prezentă la ședință, nu a avut nici o replică.
Precizăm că nu este pentru prima dată când reprezentanții PAS din CMC, dar și din Parlament, sunt acuzați că au o atitudine neserioasă față de obligațiunile sale. Anterior, fostul consilier municipal din fracțiunea PAS, Alexandr Trubca, a fost filmat în timpul ședinței CMC cum se joacă în telefon, pentru acest fapt alesul local a fost numit de jurnaliști “tanchist”. Ulterior, deputatul PAS, Eugeniu Sinchevici, a fost surprins că juca tetris în timpul ședinței Parlamentului. Iar Galina Sajin, un alt deputat PAS, a fost fotografiată dormind, în timp ce deputații examinau în plen proiecte de legi. Potrivit portalului ZDG.MD, pe parcursul anului 2020, cele mai multe absențe au fost înregistrate de către deputații fracțiunii PAS.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata