Două permise de conducere cu indici de falsificare depistate în PTF Leușeni

0

Politiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest au documentat doi conaționali în legătură cu actele depistate care conțin indici de falsificare. Cazurile au fost consemnate în ultimele 24 de ore în punctul de trecere a frontierei Leușeni.

În primul caz, conaționalul în vârstă de 22 de ani a fost identificat la pista de control pe direcția intrare în Republica Moldova. 
În timpul procedurii de control, polițiștii de frontieră au solicitat prezentarea altor acte de identitate ce îi aparțin. Acesta a prezentat un permis de conducere moldovenesc cu semne evidente de falsificare. 
La audieri, a recunoscut că a procurat documentul contra sumei de 100 EUR.

În al doilea incident, un alt conațional în vârstă de 28 de ani s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni pe direcția ieșire din Republica Moldova. 
Fiind supus controlului de nivelul doi, în geanta de mână personală s-a descoperit un permis de conducere moldovenesc care similar primului caz conține indici de falsificare. 
La audieri, acesta a declarat că a obținut documentul prin intermediari, achitând pentru acesta suma de 800 EUR.

Conform procedurilor, documentele au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei în laboratorul criminalistic al IGPF. Cercetările pe cazuri continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata