Dr. Komarovskiy, mesaj dur pentru persoanele nevaccinate: „Locuri în cimitire sunt. La morgă nu-s” (Video)

0

Atât în Republica Moldova, cât și în țările vecine sunt mulți sceptici, atunci când vine vorba despre vaccinarea anti-covid-19. Cunoscutul pediatru ucrainean, Evghenii Komarovskiy, dezamăgit de lucrurile care se întâmplă în jur (infectări, lipsa de paturi în spitale, decese, scepticismul conaționalilor săi și, cel mai grav, certificate de vaccinare false), a venit cu un mesaj dur la adresa acestora.

Cert este că, atât la noi, cât și în țările în care rata de vaccinare este mult prea mică, cazurile de infectare cresc pe zi ce trece. Altă situație este în țările care au atins o rată maximă de vaccinare. De exemplu, în Danemarca 76% din totalul rezidenților au fost vaccinați cu cel puțin o doză a unui vaccin anti-COVID-19 şi aproape 75% au fost vaccinaţi cu schemă completă. Restricțiile sanitare au fost deja anulate, iar danezii au revenit la o viață normală. La fel se întâmplă și cu Norvegia, în care peste 70% de populație a fost vaccinată.

La o altă extremă sunt România, Ucraina, Rusia, Republica Moldova și alte țări, în care, din motive de dezinformare sau informații false în mediul online, care duc ulterior la sentimente de frică și neîncredere, rata de vaccinare este mult prea mică, iar cea de îmbolnăvire și decese crește constant.

Profund dezamăgit de ce se întâmplă în jur, renumitul medic ucrainean Evghenii Komarovskiy, a venit cu un mesaj dur la adresa persoanelor nevaccinate și în special a celor cu certificate false de vaccinare.

„Toamna este desigur minunată, dar se pare că pentru mulți dintre voi aceasta va fi ultima în viață. De aceea iertați-mi emoțiile, deoarece nu voi fi foarte blând cu voi. Situația este foarte gravă și grav e puțin spus. Îmi este dificil să aleg cuvintele.

Faptul că autoritățile vă spun că mai sunt locuri în spitale este o minciună. Locuri în cimitire încă mai sunt. În morgă nu mai sunt. Trupurile stau în rând pentru a ajunge la morgă. Sunt pline peste vârf și morgile din secţia medico-criminalistică. Astea sunt morgile pentru cei care mor acasă. Iar celor care mor acasă, pentru că nu au reușit să li se facă un test PCR, cauza decesului este înregistrată drept pneumonie.

Apare o mare problemă. Oamenii încep să înțeleagă că trebuie să se vaccineze, dar nu o pot face, deoarece și-au cumpărat certificatele de vaccinare și nu pot fi imunizați. Iar toți cei internați în sălile de reanimare, 90% dintre ei sunt nevaccinați și majoritatea dintre cei internați în spitale NU sunt vaccinați! Iar jumătate dintre cei care pretind a fi vaccinați sunt cu certificate cumpărate. Și având asta drept bază, mulțimea se gândește la posibilele și îndepărtatele efecte post vaccin?!

Un tip și-a trimis părinții în vacanță în Turcia. Și ca să plece încolo, fără a avea probleme de trecere, le-a cumpărat certificate de vaccinare. Și-a înmormântat mama și tatăl. Cum va trăi mai departe cu asta?

Și iată cireașa de pe tort. Președintele vine cu un mesaj, în care spune că unica șansă de a ieși din lockdown este doar vaccinarea. Iar în comentariile la mesajul președintelui se dau cu părerea o mulțime de „deștepți” și acesta e nevoit să șteargă postare. Și confirm că așa și este, atunci când eu postez ceva se dezabonează câteva mii de oameni odată. Dumnezeu cu voi, dezabonați-vă dacă nu aveți creieri. Dacă printre voi mai sunt cei care mai gândesc, vaccinați-vă! Deoarece asta se va sfârși foarte rău. Faceți concluzii corecte”.

Urmăriți mesajul video în imaginile de mai jos.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata