Edilul capitalei, despre reacția Nataliei Gavrilița, la situația de la Apă Canal: Ne rezervăm dreptul la proteste

0

Ion Ceban cataloghează reacția prim-ministrului Natalia Gavriliță și a colegilor săi, cu privire la situația de la Apă Canal, ca fiind una deplasată. Edilul spune că „Vremurile bune” vor trece și organele de drept vor da aprecieri acestor acțiuni.

„Nu vreau sa fac referință la aceste perle dar din ceea ce văd ne sperie în continuare cu procuratura, inspecții financiare, CNA și tot ce au in subordine. Ca sa plătim noi cu toții, inclusiv pentru impotenta și pentru prostiile lor.

Astăzi plătim cel mai scump gaz din lume pe bani care i-au luat credit pe care tot trebuie săi plătim noi cetățenii.
Plătim cea mai scumpă energie electrică din Europa și achităm cele mai mici costuri la apă, pentru asta ne sperie cu inspecții, procuraturi și alți mascați.

De ce noi plătim de 7 ori, de 3 ori, de 2 ori la servicii decât țara unde este război și alte state.

Pentru incompetența și gravele abateri de la legislație, veți răspunde cu toții penal și mulți dintre voi nu vor reuși sa fugă ca verișoarele voastre, cumetrii și miniștrii obosiți și incompetenți”, a declarat Ceban.

Edilul a subliniat că oamenii răbda până când cred că se poate de răbdat. „Ne rezervăm dreptul la proteste și alte căi legale de contestare a prostiei și incompetenței PAS”, a punctat Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata