Edilul Capitalei: Este dificil să amăgești repetat oamenii. Susținerea pentru Maia Sandu a scăzut substanțial în țară

0

În țară a scăzut substanțial sprijinul pentru Maia Sandu și ea îl caută în afară. Realitatea este că e foarte greu să amăgești repetat oamenii. Opinia a fost exprimată de edilul Capitalei, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” prezentată de Gheorghe Gonța.
„Circumstanțele sunt diferite de realități și promisiunile făcute. Acum, ei mizează pe diferite sperietori legate de război și destabilizări. Nu văd cum pot avea loc alegeri libere și corecte. Votul cetățenilor deja se fraudează. Am văzut datele sondajelor interne, de aici și vine panica lor și toate aceste show-uri și lozinci. Societatea moldovenească va da însă verdictul și răspunsurile. Ce cred eu, mai puțin contează”, a menționat primarul general.
În context, Ion Ceban s-a expus referitor la percepția generală a societății privind activitatea Partidului Acțiune și Solidaritate, specificând că un lider puternic își alege o echipă pe măsură.
„Unii spun că Președintele Maia Sandu este un lider bun, dar echipa e slabă. Nu există așa ceva. Un lider bun are o echipă o profesionistă. Mai mult, să nu uităm că Președintele țării are acum majoritatea în Parlament, Guvern și alte instituții cheie în stat”, a conchis Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata