Film în aer liber la Cinematograful în aer liber din parcul-pădure ,,Butoiaş”. Ion Ceban: Cinematograful de vară din pădurea-parc Butoiaș a fost reabilitat integral

0

Cinematograful de vară din pădurea-parc Butoiaș a fost reabilitat integral. Este vorba despre reparaţia pereţilor de sprijin şi aplicarea picturii murale, dotarea cu scaune, instalarea carcasei pe犀利士 ntru proiectarea filmelor şi a acoperişului din pânză.

,,În fiecare zi de vineri, la ora 20:30, Primăria Chişinău împreună cu Echipa Centrului Municipal de Tineret, vă invită la film în aer liber în Cinematograful de vară din pădurea-parc Butoiaș, iar în zilele de sâmbătă în Parcul Sarmizegetusa din sectorul Botanica. Accesul este liber”, a srcis pe pagina sa de facebook, Primarul General al Capitalei.

Amintim că în ultimii ani Primăria Chişinău a reabilitat pădurea-parc Butoiaș. Au fost reparate şi create noi alei pietonale şi instalat iluminat nocturn, camerele de supraveghere video. La fel au fost reparate trotuarele, accesele în parc, montat mobilier urban, teren de fitness, workout şi un teren de joacă pentru copii.

,,Creăm condiţii de recreere pentru toţi chişinăuienii care vor să petreacă frumos timpul în aer liber”, a conchis Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata