Traficul pe strada 31 August 1989 în Chișinău, suspendat pentru lucrări de reabilitare. Pe ce segment

0

Primăria Municipiului Chișinău a anunțat că traficul rutier va fi suspendat pe strada 31 August 1989, pe tronsonul cuprins între străzile Bulgară și Vasile Alecsandri, de la 7 august până la 1 octombrie 2023. Această suspendare include și blocarea temporară a intersecției străzilor 31 August 1989 și Armenească.

Această decizie a fost luată pentru a permite lucrările de reabilitare necesare pe strada 31 August 1989. Primăria subliniază importanța acestor lucrări pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere a orașului.

„Suntem conștienți că această suspendare a traficului poate cauza inconveniente cetățenilor și ne cerem scuze pentru orice disconfort provocat,” a declarat un reprezentant al Primăriei Municipiului Chișinău. “Ne angajăm să minimizăm orice perturbare și să finalizăm lucrările cât mai curând posibil.”

Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte indicatoarele rutiere temporare instalate în zona de lucru. Aceste măsuri sunt concepute pentru a asigura siguranța tuturor celor care folosesc aceste rute și pentru a ajuta la menținerea fluxului de trafic în zonele învecinate.

Primăria Municipiului Chișinău apreciază înțelegerea și cooperarea cetățenilor în această perioadă de reabilitare și asigură publicul că aceste lucrări sunt esențiale pentru îmbu威而鋼 nătățirea infrastructurii rutiere a orașului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata