Gavrilița, despre vizita deputaților Șor în Rusia

0

Vizita deputaților fracțiuni Șor în Federația Rusă este un show rușinos, susține prim-ministra, Natalia Gavrilița.

„Plecarea unor deputați sau persoane care să vorbească urât de țara noastră și să se preocupe doar de o regiune sau oraș e rușinos”, a spus aceasta la o emisiune de la Moldova 1.

„Să știți că eu am încredere că oamenii știu să aleagă grâul de neghină și oamenii înțeleg că plecarea unor deputați sau persoane care să vorbească urât de țara noastră și să se preocupe doar de o regiune sau oraș e rușinos.

Nu e posibil să obțină alt preț sau tarif, e vorba despre Moldovagaz, acesta se supune legislației RM, e un show rusinoș”, a spus Gavrilița.

Deputații Partidului „Șor”, Reghina Apostolova și Petru Jardan, au efectuat o vizită oficială la Moscova, unde au analizat, împreună cu președintele Comitetului pentru Relații Internaționale al Dumei de Stat al Federației Ruse, Leonid Sluțki, posibilitatea dezvoltării relațiilor comercial-economice cu raionul Orhei. Printre subiectele centrale au fost reluarea exporturilor producătorilor agricoli din Orhei în Rusia și aprovizionarea regiunii cu gaze naturale, în contextul crizei energetice care afectează Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata