Ignatiev: Autorii atacurilor teroriste din Tiraspol au nimerit în vizorul camerelor de supraveghere și sunt dovezi că ei au plecat în Ucraina

0

Autorii atacurilor teroriste din regiunea transnistreană au nimerit în vizorul camerelor de supraveghere și există dovezi clare că ei au plecat în Ucraina. Anunțul a fost făcut de către așa-numitul ministru al afacerilor externe de la Tiraspol, Vitalii Ignatiev.

Amintim că mai multe explozii s-au produs luni, 25 aprilie, în regiunea transnistreană. Primul caz a avut loc la sediul așa-zisului minister al securității. Potrivit informațiilor, actul terorist a fost comis de trei persoane, care la ora 17:15 au străbătut câmpul, ocolind punctele de control, dinspre teritoriul Ucrainei din apropierea localităţii Novovladimirovka, la 8 km nord de Tiraspol, iar pe la ora 18:00 au plecat pe acelaşi traseu înapoi.

Alte două explozii s-au produs marți dimineață, 26 aprilie, în satul Maiak din raionul Grigoriopol. Autoritățile separatiste de la Tiraspol au anunțat că două turnuri de comunicație de la centrul de radio și televiziune au fost detonate. O altă explozie s-a produs în apropierea aerodromului militar de la Tiraspol.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata