Igor Dodon are dreptul de a părăsi R. Moldova. Decizia, luată de CSJ

0

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon are dreptul să părăsească țara. Decizia a fost luată astăzi, 14 septembrie, la Curtea Supremă de Justiție.

Demersul procurorului de a prelungi interdicția de nepărăsire a țării cu încă 60 de zile a fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost respinsă de Curtea Supremă de Justiție.

Fostul președinte Igor Dodon nu trebuie să-și facă griji, dacă este cinstit. Așa a comentat președinta Maia Sandu reținerea lui Dodon, despre care spune că a aflat din presă.

Menționăm că fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, a fost plasat pentru 30 de zile în arest la domiciliu.

Procurorii anticorupție au contestat cu recurs mandatul de arest la domiciliu aplicat în privința ex-președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Recția lui Dodon, după plasarea în arest.

De asemenea, amintim că Igor Dodon este primul șef de stat judecat pentru o infracțiune comisă în perioada în care își exercita funcția.

Magistrații Curții Supreme de Justiție (CSJ) au admis la data de 17 iulie, demersul procurorului și au prelungit controlul judiciar pentru încă 60 zil犀利士 e în privința fostului președinte Igor Dodon, cercetat pentru corupere pasivă, organizarea și acceptarea finanțării partidului politic din partea unei „organizații criminale”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata