Igor Dodon: Protestele sunt unica soluție pentru a nu crea iluzia că în țară este totul bine

0

În Republica Moldova protestele antiguvernamentale sunt inevitabile, dar acestea trebuie să fie apolitice și pașnice. Declarația a fost făcută de către Igor Dodon, în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

„Da, protestele sunt o soluție, dar eu cred că protestele nu trebuie să fie organizate de partide politice, trebuie să fie fără drapele politice. Noua conducere a PSRM va decide la Consiliul Republican, trebuie să fie discuții și cu alte partide, să fie un front comun. Protestele sunt o soluție, pentru că altfel se va crea opinia că totul în țară este bine”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon a amintit că și în 2015-2016, mai multe partide politice și-au unit forțele pentru a protesta împotriva regimului lui Vlad Plahotniuc.

„Aici nu depinde de culoarea politică și de ideologie, ar fi bine să fie și de stânga și de dreapta, și de centru, toți, în comun, să aibă poziție comună, pentru că ceea ce se întâmplă în Republica Moldova nu e bine și lucrul acesta îl înțeleg toți”, a precizat Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata