Igor Grosu s-a întâlnit cu un grup de cetățeni moldoveni stabiliți în Regatul Belgiei

0

​​​​​​​În cadrul vizitei oficiale la Bruxelles, președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întâlnit cu un grup de cetățeni moldoveni stabiliți în Regatul Belgiei.

În cadrul discuțiilor Igor Grosu a vorbit despre acțiunile autorităților și agenda de reforme întreprinse de autoritățile de la Chișinău.

“Deși avem parte de un context politic mai complicat, suntem hotărâți să ducem toate reformele începute până la capăt”, a declarat șeful legislativului.

De asemenea, Igor Grosu s-a referit la efortul depus de autorități pentru a atinge obiectivul de a iniția negocierile pentru aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană până la finele anului curent.

În acest context, Președintele Parlamentului le-a mulțumit moldovenilor stabiliți în Regatul Belgiei pentru că, la 21 mai, au venit la sediul Ambasadei țării noastre din Bruxelles pentru a-și exprima dorința de a face parte din familia europeană.

“Anul 2023 trebuie să rămână în istorie. Pentru aceasta trebuie să fi犀利士 m uniți. Oriunde ne-am afla, să muncim pentru binele țării noastre. Cu pași mici, siguri, uniți vom izbuti”, a conchis Igor Grosu.

De menționat că în perioada 3 – 5 iulie, Președintele Parlamentului se află într-o vizită oficială la Bruxelles. În cadrul acesteia, șeful legislativului s-a întâlnit cu conducerea Parlamentului Regatului Belgiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata