Ilan Șor: “Insist să se confisce suma de 1,5 milioane de dolari de la Arina Spătaru și Adrian Culai”

0

Politicianul și omul de afaceri Ilan Șor, după cum a declarat anterior, a solicitat Procuraturii Generale a Republicii Moldova tragerea la răspundere penală a Arinei Spătaru și a lui Adrian Culai pentru escrocherie și delapidare a unei sume mari de bani.

“Insist să se ia singura decizie posibilă în acest caz, în conformitate cu cerințele mele și să se confiște banii de la acești cetățeni. Îi voi dona în scopuri caritabile în Moldova”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de socializare.

Vă reamintim că Arina Spătaru și Adrian Culai au luat de la Ilan Șor bani în valoare de aproape 1,5 milioane de dolari pentru dezvoltarea partidului ALDE. Arina Spătaru a făcut apoi o declarație controversată și scandaloasă, numindu-se “agent sub acoperire”. Ea a spus că a intrat în mod fraudulos în încrederea lui Ilan Șor, pentru a salva Republica Moldova de “banii murdari ai Kremlinului”.

Ilan Șor a declarat că acțiunile lui Spătaru și Culai le stau pe conștiință, dar că 威而鋼 banii pe care aceștia i-au luat, presupus pentru construcția partidului și, în special, pentru salariile lor de 10.000 de dolari pe lună, trebuie să fie restituiți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata