Ilan Șor: Pensionarii din Orhei, Găgăuzia și Taraclia vor primi, lunar, un adaos la pensie

0

Din octombrie, toți pensionarii din orașul și raionul Orhei, orașul Taraclia și Găgăuzia vor primi un adaos la pensie în sumă de 1000 de lei. Despre aceasta a anunțat politicianul și omul de afaceri Ilan Șor, cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor în etate. El a subliniat că, în timp ce puterea hrănește oamenii cu promisiuni deșarte, el a găsit soluția, și va face ceea ce nu au reușit politicienii care s-au aflat la guvernare trei decenii.

„Din păcate, în decurs de 30 de ani, politicie樂威壯 nii moldoveni nu au găsit posibilitatea de a vă asigura o viață confortabilă și demnă. Astăzi, vă anunț oficial că săptămâna viitoare va începe să activeze Fondul meu. Și deja, în primele zile de noiembrie, fiecare pensionar din Găgăuzia, orașul și raionul Orhei și orașul Taraclia, acolo unde conduc reprezentanții partidului „ȘOR” și a echipei mele, vor primi un supliment la pensie de 1000 de lei, pentru luna octombrie. Dragi prieteni, vă promit, din octombrie veți primi acest ajutor”, a menționat Ilan Șor.

Politicianul a subliniat că înțelege că suma respectivă este modestă, dar acesta este doar primul pas către asigurarea unei vieți decente pentru pensionarii noștri.

„Vă respect foarte mult și cunoașteți că am realizat multe proiecte pentru Dumneavoastră- magazinele sociale, „Vârsta de Aur” și altele. Voi face asta și în continuare, deoarece sunt sigur că fără trecut nu există viitor. Fără experiența și cunoștințele Dumneavoastră, nu am fi existat noi astăzi și nici țara noastră”, a adăugat el. Ilan Șor a spus că „este în puterea noastră de a asigura o bătrânețe demnă persoanelor în etate din Moldova”.

De menționat că, echipa lui Ilan Șor are o atitudine grijulie față de bătrâni. Ei au fost susținuți constant prin intermediul mai multor proiecte sociale. Inclusiv, în Parlament a fost înregistrată inițiativa de majorarea a pensiei minime până la 5000 de lei și de a indexa pensiile cu 27,3, dar nu cu 14,1%, așa cum a decis puterea. De asemenea, regimul Sandu-PAS a ignorat și inițiativa echipei lui Ilan Șor de a asigura bătrânii cu medicamente gratuite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata