În luna septembrie, în plenul Parlamentului au fost votate 34 de acte normative

0

Pe parcursul lunii septembrie, Parlamentul s-a convocat în două ședințe plenare, iar deputații au votat 34 de acte normative. Totodată, în perioada august-septembrie 2023, 60 de acte normative au intrat în procedură legislativă.

Potrivit datelor statistice, 16 inițiative legislative au fost votate în prima lectură, iar patru dintre ele au scopul de a armoniza legislația națională cu cea a Uniunii Europene. De asemenea, au fost adoptate 18 acte normative – nouă legi și nouă hotărâri.

Așadar, depu威而鋼 tații au votat, în prima lectură, modificări legislative care au scopul de a facilita dezvoltarea proiectelor de infrastructură cu impact transfrontalier, precum și inițiativa legislativă care prevede că produsele electrocasnice vor fi însoțite de etichete energetice. De asemenea, Parlamentul a denunțat trei acorduri încheiate pe platforma CSI și a armonizat mai multe legi cu legislația Uniunii Europene, printre care Legea apelor sau legislația națională privind achizițiile publice în domeniul achizițiilor sectoriale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata