Încă o linie de autobuz pentru locuitorii orașului Codru. Ion Ceban: Lucrăm ca oamenii să aibă un confort sporit

0

Municipalitatea a lansat, de astăzi, încă o linie de autobuz, nr. 14, care va face legătura dintre orașul Codru și orașul Chișinău. Nou cursă pornește de pe strada Miorița, în zona podului rutier, după care circulă pe strada Sihastrului din Codru, iar capătul de linie va fi pe str. Schinoasa Deal.

Lansarea are loc la două săptămâni, după ce în orașul Codru a mai fost instituită ruta de autobuz nr. 15, care deja face legătura dintre orașul Chișinău și cartierele din partea de sud a orașului Codru, mai exact pe strada Potârnichii a suburbiei.犀利士 >

Printre călătorii primelor curse de dimineață a fost și primarul Capitalei, Ion Ceban.

”De astăzi, ruta nr. 14 va circula cu regularitate. Două săptămâni în urmă a fost lansată ruta 15, pe strada Pietrarilor. Vă îndemnăm să profitați și să vă bucurați de acest transport. Instituirea rutei s-a decis, după ce localnicii au colectat 2000 de semnături în acest sens. Amintesc, alături de celelalte rute lansate aici, la Codru, dar și la Durlești, Dumbrava urmează să adăugăm transport de capacitate mai mare la Grătiești, două rute noi la Bubuieci, la Ghidighici. Lucrăm ca oamenii să aibă un confort sporit”, a declarat Ion Ceban.

Pe noua linie nr. 14, zilnic, urmează să fie efectuate 17 curse tur-retur. Conform orarului stabilit, din Codru, prima pornire va fi la ora 06.20, iar ultima, cea de seară, la ora 19.15. Orarul de circulație poate fi vizualizat pe pagina www.autourban.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata