Incendiu devastator în Drochia: Un depozit de cereale mistuit de flăcări

0

În data de 23 noiembrie, un incendiu puternic a devastat un depozit vechi de cereale în localitatea Pervomaiscoe din raionul Drochia. La fața locului au intervenit prompt trei echipaje de pompieri pentru a stăpâni flăcările violente care mistuiau clădirea.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), alerta a fost primită în jurul orei 19:12, iar echipajele de salvatori și pompieri au sosit imediat pentru a gestiona situația. La momentul intervenției, depozitul era gol, fapt ce a contribuit la limitarea potențialelor pagube materiale.

Operațiunea de stingere a durat câteva ore, însă pompierii au reușit să localizeze incendiul la ora 20:09 și să-l lichideze complet în jurul orei 01:10. Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui eveniment tragic.

Incendiul a distrus în totalitate depozitul de cereale, având o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați. Cauza precisă a izbucnirii focului și circumstanțele care au condus la acest eveniment urmează să fie stabilite de către specialiștii abilitați.

Potrivit datelor furnizate de IGSU, în ultimele 24 de ore, echipele de salvare și pompierii au intervenit într-un număr de 20 de situații de risc în diverse localități. Autoritățile locale și specialiștii continuă să monitorizeze și să gestioneze astfel de evenimente pentru a asigura siguranța comunității.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata