Incident la o grădiniță din Italia: Bărbat din Republica Moldova a încercat să-și răpească fiica

0

Momente de panică și tensiune au avut loc într-o grădiniță din Guidonia Montecelio, provincie din Roma, când un bărbat a încercat să răpească fiica sa. Individul, în vârstă de 41 de ani, cetățean al Republicii Moldova, avea o interdicție legală de a se apropia de fetiță și de fosta sa soție.

Conform relatărilor, bărbatul s-a prezentat la grădiniță și a solicitat să își ia copila, în ciuda ordinului de restricție impus cu o zi înainte de autorități. Un profesor a intervenit cu succes, reușind să calmeze situația în timp ce individul își suna fosta soție.

Alertată și speriată, femeia a sunat imediat la serviciul de urgență 112. Echipajele de poliție de la secția Tivoli-Guidonia au intervenit rapid, însă bărbatul din Republica Moldova a încercat să scape, atacând ofițerii cu lovituri și vandalizând o mașină a forțelor de ordine.

Ulterior, individul a fost reținut pentru încălcarea ordinelor de restricție, rezistență și violență împotriva unui funcționar public, precum și pentru distrugerea bunurilor statului. Aceste incidente ilustrează gravitatea situației și necesitatea aplicării legii pentru protejarea siguranței și a drepturilor cetățenilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata