Înmormântarea Președintelui Mircea Snegur: Detalii și orar

0

Preşedinta Maia Sandu a semnat un decret privind constituirea Comisiei de stat pentru organizarea funeraliilor în legătură cu decesul primului Președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur.

Toți cei care vor să-și ia rămas bun și să aducă un ultim omagiu Președintelui Mircea Snegur sunt așteptați vineri, 15 septembrie, la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului”, începând cu ora 18.00 sau sâmbătă, 16 septembrie, la Palatul Republicii, începând cu ora 10.00.

Ceremonia de înmormântare va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, și va începe cu funeraliile de stat la Palatul Republicii. Președintele Mircea Snegur va fi înmormântat la Cimitirul Central din Chișinău, de pe strada Armenească.

Decretul semnat de șefa statului poate fi vizualizat mai jos.

必利勁 rial,Sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; -x-system-font: none; display: block;” >snegur by Redacția diez

Amintim că în seara zilei de 13 septembrie, primul președinte al Republicii Moldova a decedat. Ziua de 16 septembrie a fost declarată zi de doliu național.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata