Inspectorii de mediu au demascat o operațiune de braconaj în raionul Teleneşti

0

O operaţiune de braconaj a fost demascată de inspectorii de mediu în localitatea Câşla, raionul Teleneşti. În cadrul unei razii desfășurate, aceştia au identificat un caz de braconaj care amenința biodiversitatea locală.

 

Astfel, în urma intervenției, au fost întocmite două procese-verbale şi amenzi în valoare de 3.000 de lei fiecărei persoane care a fost implicată în activitatea ilegală.

Armele descoperite fără documente legale au fost ridicate, contribuind astfel la prevenirea potențialelor amenințări asupra biodiversității și protejarea animalelor sălbatice.

Această acțiune reprezintă un exemplu de colaborare eficientă între autoritățile locale, voluntarii de mediu și comunitatea de vânători, toți lucrând împreună pentru un scop comun – protejarea mediului înconjurător și conservarea resurselor naturale.

Inspectoratul pentru Protecția Mediului și inspectorii de mediu din Telenești aduc cuvinte sincere de mulțumire voluntarilor de mediu și vânătorilor care au demonstrat spirit de solidaritate și au făcut posibilă această acțiune reușită”, comunică Inspectoratul pentru Protecţia Mediului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata