Investiții record în Budești: Ion Ceban prezintă realizările din ultimii ani

0

Liderul MAN a prezentat azi membrii echipei formațiunii din Budești, care candidează în consiliul local, dar și prioritățile partidului pentru suburbie.

Printre prioritățile anunțate se numără reparația capitală a drumului central din sat – strada Chișinău, a străzii Bălțata și amenajarea drumurilor din sectoarele noi “A”,”B”,”C”,”D”, transport public mai accesibil, proiectarea si construcția sălii sportive multifuncționale cu bazin, proiectarea și executarea lucrărilor de amenajare a Parcului central din localitate, construcția unei zone de agrement, parcuri, scuaruri și zone verzi și finalizarea proiectului de construcție a rețelelor de canalizare cu conectarea acestora la Stația regională de pompare.

Liderul MAN, Ion Ceban, a reamintit că în ultimii ani în Budești au fost investite 15,2 milioane de lei.

”Am extins rețelele de apă și canalizare în Budești. Peste 4 km de trotuar au fost amenajate și construite în Budești. Construcția unui teren de sport, proiectarea unei săli sportive cu piscină. În premieră, a fost construit un Centru comunitar de zi pentru persoanele în etate și refugiați, unde bătrânii își petrec timpul, socializează și organizează diverse evenimente. Tot aici, am susținut amenajarea unui teren de fitness. Au fost schimbate geamurile și reparată sala de sport la LT „Budești”. A fost reparat acoperișul la Școala primară. La Căminul Cultural, Centrul pentru Copii și Tineret, Bibliotecă și Muzeul Satului au fost schimbate geamurile și ușile și reparate acoperișurile. Grădinița ”Viorel și Viorica” – reparație în interior și exterior, amenajarea teritoriului instituției și a terenului adiacent. Extinderea și modernizarea iluminatului public pe mai multe străzi. Susținerea extinderii rețelelor de gazificare și conectarea beneficiarilor”, a precizat Ion Ceban despre lista realizărilor din Budești.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata