Ion Cebab: Astăzi lansăm Partidul Mișcarea Alternativa Națională

0

Primarul general Ion Ceban a anunțat astăzi lansarea Partidului Mișcarea Alternativa Națională. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă.

„Astăzi vin în fața cetățenilor pentru a mulțumi în primul rând pentru încrederea care mi-au oferit-o când am fost ales în funcția de primar general al municipiului Chișinău. Timp de 2 ani și 10 luni am demonstrat că orașul Chișinău cât și suburbiile pot să se dezvolte să prospere să renască și oamenii să vadă și să simtă cu adevărat schimbarea. Aceste schimbări spre bine le-am realizat împreună cu o echipă nouă la Primăria Chișinău și desigur cu suportul locuitorilor.

Încrederea în oamenii tăi, susținerea, implicarea și promovarea proiectelor indiferent de situații și obstacole, ne face mai puternici pentru a merge mai departe.

Acest model de dezvoltare eu cred că se poate de replicat pentru întreaga țara.
Fiecare merită să trăiască mai bine acasă și să contribuie la fundamentarea temeliei unei altfel de abordări a întregii societăți, una constructivă și de lungă durată a prosperității Republicii Moldova.

Deci astăzi sunt în fața Dvs pentru a anunța că lansăm Partidul Mișcarea Alternativa Națională! Partidul care este pentru faptele făcute și contra vorbelor sterile. Suntem pentru dezvoltarea țării, pentru renaștere si modernizare, pentru independența și neutralitatea Republicii Moldova. Suntem pentru Integrarea Europeană începută mulți ani în urmă și pentru asta vom lupta.

Foarte mulți ne întreabă, ne sună și vor să vină în echipa noastră, iar noi suntem deschiși pentru toți cei care sunt gata să răsuflece mâinile și să muncească. Este mult de muncă, așa cum am făcut și în Chișinău, treptat, cu multă dragoste și dăruire și vom continua să muncim. Vom crea un partid care atunci când va prelua puterea va face ca in 10 ani cel mult Republica Moldova să ajungă la nivelul standardelor țărilor din sud-estul Europei si chiar peste multe din ele. Ajunge sa fim cei mai saraci din Europa. Am demonstrat ca se poate face in cei 2 ani și 10 luni in Chișinău cât nu s-a făcut în 30 de ani. Noul Partid Mișcarea Alternativa Națională va lucra cu oamenii săi și pentru oameni”, a declarat Ceban în conferință.

În prezent edilul spune că începe să lucreze asupra statutul și programul Partidului, toate aspectele tehnice privind înregistrarea formațiunii. „Cu alte detalii vom reveni periodic. Primăria Chișinău va continua să muncească și să realizăm noi proiecte”, a conchis primarul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata