Ion Ceban a adus mulțumiri celor implicați în organizarea evenimentelor din săptămâna precedentă

0

Astăzi, în cadrul ședinței Primăriei Chișinău, primarul Ion Ceban a adus mulțumiri și felicitări tuturor celor implicați în organizarea evenimentelor din aceste zile și din săptămâna precedentă. Subliniind diversitatea și amploarea acestor evenimente, edilul a evidențiat importanța lor pentru comunitatea locală.

“În primul rând vreau să vă mulțumesc tuturor pentru evenimentele care au fost organizate în aceste zile, dar și pe parcursul săptămânii trecute de Primăria Chișinău”, a declarat primarul Ion Ceban. “Felicitări tuturor pentru implicare, pentru suport și pentru succesele obținute. Evenimentele organizate de Primăria Chișinău sunt pentru toate categoriile de vârstă și sincer mă bucur că Chișinăul este o Capitală Culturală, o Capitală a Sportului, o Capitală unde poți petrece timpul împreună cu familia și cei apropiați.”

În cadrul acestor evenimente remarcabile, s-au desfășurat Festivalul Sportiv, Târgurile producătorilor, evenimente culturale în fiecare sector, Cupa deschisă a Primarului Chișinău la futsal, Campionatul European de Armwrestling și manifestările dedicate lucrătorilor din domeniul medical și farmaceutic, precum și funcționarilor publici.

De asemenea, primarul Ion Ceban a anunțat că, în această săptămână, vor avea loc și alte evenimente deosebite. “La sfârșitul săptămânii, pe 23 iunie, Primăria Chișinău organizează «Zilele Chișinăului» la Viena, unde avem o colaborare foarte frumoasă cu colegii noștri de la Viena”, a menționat edilul.

În cadrul acestor “Zile ale Chișinăului” de la Viena, vor evolua artiști de renume din Republica Moldova, precum Maestrul Eugen Doga, Brio Sonores, Orchestra Municipală “Camerata Chișinău”, Natalia Tanasiiciuc, Vitalie și Cătălin Advahov. De asemenea, reprezentanții Primăriei Chișinău vor fi prezenți pentru a dialoga cu diaspora, ascultând preocupările și opiniile cetățenilor și oferind informații despre proiectele și programele desfășurate la Chișinău.

Primăria Chișinău își exprimă recunoștința față de toți cei implicați în aceste evenimente și își manifestă deschiderea continuă pentru a aduce bucurie și valoroase experiențe comunității locale prin diverse activități culturale, sportive și sociale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata