Ion Ceban a venit cu un mesaj de felicitare către elevii care de azi merg în vacanță

0

Primarul general Ion Ceban a venit cu felicitări către elevii care de azi merg în vacanță. De asemenea, edilul le-a urat mult succes absolvenților la examene, mult curaj profesorilor și părinților, deoarece au mari emoții pentru ei în această perioadă.

“Dragi elevi!
Fiecare dintre voi are un potențial enorm, care trebuie valorificat. Sunt ferm convins că ați muncit cu dăruire, că v-ați dezvoltat competențele și ați devenit mai pregătiți pentru provocările vieții. Vă doresc o vară plină de descoperiri, cu experiențe inedite, iar la toamnă să reveniți dornici de noi cunoștințe.

Stimați profesori!
Aveți una dintre cele mai nobile și responsabile meserii!
Aveți o misiune extrem de importantă. De modul în care îi educați pe elevi și le formați deprinderile de viață, depinde foarte mult viitorul tinerei generații.
În acest moment, când în toată țară răsună ultimul clopoțel, vă aduc sincere mulțumiri, în numele Primăriei municipiului Chișinău și al meu personal, pentru dedicația și contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil și la promovarea valorilor. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii şi înțelepciunii.

Stimați părinți!
Vă sunt recunoscător pentru susținerea demersurilor noastre în îmbunătățirea calității educației. Să aveți încredere în eforturile pe care le depunem pentru ca școala să fie atractivă, iar copiii să vină cu plăcere la școală. Contez pe sprijinul și implicarea dumneavoastră.

Dragi absolvenți!
Voi sunteți prezentul și viitorul nostru.
Vă doresc să rămâneți mereu curioși, fermi în luarea deciziilor, insistenți în fața provocărilor și cu deplină încredere în forțele proprii. Să aveți mult succes la examenele de absolvire a treptei de gimnaziu și de liceu”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Ceban spune că își dorește să trăim în prosperitate și în siguranță. “O astfel de țară putem s-o construim doar împreună”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata