Ion Ceban acuză guvernarea că ar vrea să amâne sau să anuleze alegerile locale generale

0

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a făcut declarații astăzi în cadrul unei ședințe a Primăriei Chișinău, acuzând guvernarea de amânarea sau anularea alegerilor locale în Republica Moldova. Ceban a subliniat că, până în prezent, nu a fost stabilită o dată exactă pentru alegerile generale locale din țară, iar această situație îngrijorătoare afectează procesul democratic.

„Ce am obținut astăzi, de pe culoarele guvernării, este să amâne sau să anuleze alegerile locale. Până în ziua de astăzi nu este stabilită exact data alegerilor generale locale din Republica Moldova”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței.

Primarul a criticat lipsa de dezvoltare și resursele insuficiente ale guvernului, afirmând că partenerii de dezvoltare se uită și constată că nu există progres semnificativ în țară. El a menționat că guvernul încearcă să convingă membrii din diferite partide politice să se alăture unui partid dominant, în încercarea de a obține o majoritate. Cu toate acestea, Ceban a subliniat că puține persoane acceptă aceste oferte sub aceleași condiții.

Declarațiile primarului Ion Ceban arată o îngrijorare profundă cu privire la modul în care guvernarea tratează procesul democratic și alegerile locale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata