Ion Ceban acuză Guvernul de blocarea proiectelor de infrastructură din Chișinău – 31 august, Tighina și Alexandru cel bun

0

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a declarat într-un live pe Facebook că Guvernul ar intenționa să blocheze proiectele de reabilitare a străzilor 31 august, Tighina și Alexandru cel Bun. El a spus că ar fi fost cerută o coordonare cu Ministerul Culturii și Ministerul Infrastructurii, fără a preciza motivele.

“Mai nou, am aflat în această săptămână că ar putea fi blocate proiectele pe 31 august, Tighina și Alexandru cel Bun. În mod intenționat. Argumentul ar fi trebuit să fie coordonare cu cineva de la Ministerul Culturii, cu Ministerul Infrastructurii și nu știu ce. Nu cred că acest lucru poate fi făcut în asemenea circumstanțe și vă atenționez că vom publica la fiecare intersecție din oraș dacă veți face acest lucru”, a afirmat Ion Ceban.

Primarul a mai adăugat că nu este singurul caz în care se confruntă cu obstacole din partea Guvernului și că există și alte șantiere care sunt afectate.

“Dumneavoastră sunteți responsabil în mod direct de stopare a lucrărilor și deschiderea șantierului. Nu se întâmplă doar aici. Mai sunt și alte șantiere prin oraș din cauza cărora suntem obligați sau să stopăm lucrările sau să le oprim temporar, pentru că cineva de la Guvern nu vrea ca lucrul in Chisinău sa se faca in continuare”, a spus el.

Ion Ceban a cerut Guvernului să nu împiedice dezvoltarea Chișinăului și să colaboreze cu Primăria pentru realizarea proiectelor de interes public.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata