Ion Ceban aduce în atenție inaugurarea subteranei de la intersecția Dacia-Decebal – “O transformare esențială pentru Chișinău”

0

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a adus în discuție inaugurarea subteranei de la intersecția Dacia-Decebal și a exprimat dezamăgirea față de lipsa de interes din partea mass-mediei în această privință. În cadrul unei ședințe la Primărie, edilul a subliniat importanța transformării acestei subterane, “Tel Aviv”, în onoarea orașului înfrățit cu municipiul Chișinău.

“Săptămâna trecută am văzut puțină mass-media, înțeleg, era foarte ocupată, dar asta a fost până la Summit, pentru că anterior erau prezenți toți la deschiderea subteranei de la Dacia, intersecție cu Decebal”, a menționat Ceban.

El a amintit despre starea deplorabilă în care se afla acea zonă înainte de inaugurarea subteranei și a evidențiat importanța transformării și modernizării acesteia.

“Oamenii, la propriu, își rupeau mâinile sau își fracturau alte organe ale corpului, întotdeauna era prezentă presa. Atunci când s-a deschis această subterană nu a fost practic nimeni, cu excepția celor care, în bază de contract, au relații de monitorizare și reflectare a activităților Primăriei, a Consiliului municipal, a comisiilor Consiliului și toate așa mai departe”, a adăugat primarul.

Ion Ceban a subliniat că inaugurarea subteranei reprezintă o transformare esențială pentru municipiul Chișinău și că denumirea “Tel Aviv” a fost aleasă ca un omagiu adus relației de înfrățire cu orașul Tel Aviv din Israel.

Inaugurarea subteranei de la intersecția Dacia-Decebal marchează o etapă importantă în modernizarea infrastructurii și îmbunătățirea condițiilor de transport din Chișinău. Această inițiativă evidențiază angajamentul Primăriei de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor și de a transforma orașul într-un mediu urban modern și atractiv.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata