Ion Ceban: Am vorbit cu ambasadorul SUA despre proiectele pentru 2023

0

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a avut o nouă întâlnire, la sediul primăriei, ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Cei doi au discutat despre mai multe subiecte actuale și despre proiectele Chișinăului pentru anul 2023.

”Am mulțumit ambasadorului din numele chișinăuienilor pentru proiectele implementate cu succes cu suportul USAID și în cadrul Programului ”Comunitatea mea”. La fel, am comunicat despre proiectele municipalității în domeniul eficienței energetice și despre obiectivele propuse, fiind unul din cele mai stringente și actuale subiecte, iar în acest sens am solicitat suportul pentru expertiza specialiștilor calificați”, a declarat Ion Ceban.

Totodată, au fost abordate și temele ce țin de organizarea unor evenimente mari de către Primăria Chișinău și anume a Forumului Social, care va avea loc în data de 4-6 mai. De asemenea, s-a discutat despre evenimentele dedicate comemorării victimelor Holocaustului și cu ocazia împlinirii a 120 de ani de la Pogromul din Chișinău care vor fi organizate în perioada 20-21 aprilie, dar și despre alte evenimente cu impact cultural și social pentru Chișinău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata