Ion Ceban: Asta este ALTERNATIVA – laudelor celor de la guvernare cu Satul European

0

Proiecte reale implementate de echipa Primăriei Chișinău în 3 ani de zile, bani care nu au mai fost alocați de nicio conducere anterioară a Primăriei Chișinău. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban.

Ceban spune că banii au fost repartizați pentru proiecte concrete și indiferent de poziția politică a fiecărui primar din suburbie.

„Fiecare primar o poate confirma și chiar rog presa să îi întrebe. Voi, cei de la PAS, cărora vă place să vorbiți de la microfon – mai întâi faceți, după care arătați cu degetul.

Plus, despre transparență, explicați cum ați selectat proiectele și cum jumătate din localitățile din țară au rămas fără finanțare. Acolo nu vor fi Sate Europene – le închidem?

Și ce proiecte poți realiza cu 970 de milioane de lei pentru o țară întreagă, proiecte care necesită mult mai mulți bani, iar proiecte de modernizarea drumurilor nu a fost inclusă. Tocmai 970 mln de lei a oferit Guvernul pentru 492 de proiecte din totalul de 898 de primării, pentru anii- 2022-2023-2024. E RUȘINE – nu se laudă”, a declarat Ceban.

Edilul spune că dacă ar împarți egal la toate primăriile din țară suma de 970 de milioane, ar ajunge fiecărei localități circa 1,1 milioane de lei. Cu acești bani cam poți construi 2 WC publice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata