Ion Ceban: Atacurile celor din PAS cu privire la Primăria Chișinău și proiectele realizate, se vor acutiza

0

În an electoral, atacurile celor din PAS cu privire la Primăria Chișinău și proiectele realizate, se vor acutiza și vor încerca să găsească nod în papură. Cel puțin asta spune edilul Ion Ceban.

„La fiecare grădiniță care se deschide se vor găsi clișee, la fiecare trotuar pe care se reabilitează se regăsesc clișee, se publică, după care presă așa-numită independentă face reportaje, pârțuri, despre materialele pe care le dezvoltă. În schimb în țară este tot este perfect, de la Briceni până la Vulcănești, oamenii mor de foame. În infrastructură bagă investiții nu prea mari. Mai sunt undeva sătuc-uri Europene, cu iluminat reabilitate pe o porțiune de 1 km și balegă în tot satul. Satul European eu înțeleg așa, este făcut drumul, este făcut trotuarul, este reabilitată școala, grădinița, este făcut centrul de sănătate, este iluminat, este făcut teren de joacă pentru copii, este apă și canalizare, și nu se duc copiii în toaletă în curtea școlii. Dar în continuare, pentru a tăia panglica și a pune toate gazetele ce se distribuie în toată țara, trebuie ca acest lucru să se întâmple și toate problemele sunt la Chișinău.

Noi le recunoaște și nu le ascundem – fie că sunt de deșeuri, fie că sunt de bazine acvatice, școli, Grădinițe, iluminat. Țineți minte cum era orașul, în ce dezastru. Noi încet transformăm dintr-un sat cu Gospodărie Comunală, într-o capitală, da, Europeană. Mulți dintre cei care vin, spun că arată mult mai bine”, a punctat Ceban.

Primarul spune că timp de 30 de ani nu s-a făcut nimic, ba mai mult, s-a acutizat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata