Trei tinere, condamnate la 11 și 16 ani de închisoare: Ar fi prostituat o minoră și un tânăr de 19 ani

0

11 și 16 ani de închisoare. Atât vor sta după gratii tre itinere cu vârstele cuprinse între 19 și 23 de ani, suspectate că ar fi exploatat sexual un adolescent și o minoră.

Potrivit acuzatorilor, tânărul de 19 ani, originar din capitală, fusese alungat de acasă de către tatăl vitreg, iar minora de 16 ani venise la Chișinău din raionul Dondușeni să-și caute de lucru, părinții ei fiind decedați și ea locuind numai cu bunica. Suspectele au reușit cu ușurință să-i convingă pe cei doi să se prostitueze.

Potențialii clienți erau racolați de suspecte pe internet, iar serviciile erau prestate de către tânăr și adolescentă de comun. Dacă refuzau să deservească clienți, victimele erau amenințate că vor fi date afară din apartamentul unde locuiau. Sumele de 1000-1500 lei achitate victimelor de către clienți erau însușite de către suspecte, inclusiv pentru alimentație și chirie.

Recent, magistrații Judecătoriei Buiucani au condamnat suspectele la 11 și respectiv 16 ani de pușcărie. Sentința poate fi însă atacată la Curtea de Apel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata