Ion Ceban bate alarma: Guvernul vrea să deposedeze Primăria Chișinău de spitalele municipale

Bild: Fotolia Das Kantonsspital macht im vergangenen Jahr 50 Millionen Gewinn
0

Guvernul vrea să deposedeze Chișinăul de spitalele municipale. Despre aceasta anunță primarul general Ion Ceban, care spune că astăzi au inclus pe ascuns pe ordinea de zi în Parlament, pentru votul în a II-a lectură, proiectul cu subordonarea spitalelor.

„Medicii sunt revoltați pe incompetenții care conduc țara. Sub paravanul de a schimba ceva în domeniul de sănătate, ăștia de la guvernare distrug spitalele din țară și din Chișinău.

O gașcă de nebuni care nu aduc nimic și sunt nocivi pentru societatea noastră. Deși toți experții, toți medicii, primarii din țară le-au explicat că este o decizie distructivă, ei au anunțat că au 63 de deputați și vor vota pentru distrugerea spitalelor.

Ce se va întâmpla în acele cazuri unde Primăria investește pentru modernizarea spitalelor, unde realizăm lucrări de termoizolare unde investițiile se ridică la 7,2 milioane de euro, iar în alte reparații și dotări suma investită este de sute de milioane de lei, nimeni nu știe ce va fi în continuare”, a declarat Ceban.

Edilul punctează că cei de la Guvernare nu fac nimic și vor distruge în continuare.

„Își doresc controlul tuturor instituțiilor cu orice preț. Sunt bolnavi și au capturat Țara”, a conchis Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata