Ion Ceban, candidatul MAN, evidențiază realizările în politicile sociale din Chișinău

0

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a declarat astăzi că municipiul Chișinău are cel mai extins sistem de servicii sociale din țară.

„Vreau să spun că cei care promit în campanie tot felul de cosmos, idee nu au că la Chișinău am reușit să creăm o gamă largă și diversă de servicii sociale, care nu există nicăieri în altă localitate din țară. Inclusiv nu există la nivel de politici sociale. Nici autoritatea centrală nu are această gamă de servicii”, a declarat Ceban.

El a menționat că Primăria Chișinău oferă servicii sociale pentru toate categoriile sociale vulnerabile, inclusiv vârstnici, copii, persoane cu dizabilități, familii tinere, persoane și familii social vulnerabile.

„Avem grijă de toate categoriile sociale vulnerabile: vârstnici, copii, persoane cu dizabilități, familii tinere, persoane și familii social vulnerabile etc.”, a spus Ceban.

Candidatul la fotoliul de primar din partea MAN a mai afirmat că, în ciuda crizelor și blocajelor majore prin care a trecut Republica Moldova în ultimii ani, Primăria Chișinău a reușit să mențină compensarea de 40% pentru plata utilităților, care a devenit și 300% în unele cazuri, unde costurile la întreținere au crescut.

„Cu toate crizele și blocajele majore prin care am trecut în ultimii ani, reușim să menținem inclusiv și compensarea de 40%, care a devenit și 300% în unele cazuri, unde costurile la întreținere au crescut”, a mai spus Ceban.

El a concluzionat că nimeni în țară nu mai are astfel de programe de suport pentru locuitori.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata